Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.10.23. 00:01 Árpádiusz

Council Tax Benefit

 A Concil Tax nem más, mint az önkormányzat által kirótt adó. Ezért cserébe az önkormányzat különböző szolgáltatásokat nyújt, például elviszik a szemetet.

 Azok, akik tulajdonostól vagy ingatlan ügynökségtől bérelnek lakást és az ő nevükön fut a Council Tax, igényelhetnek kedvezményes fizetési lehetőségek. Ez az összeg az adó 25-50 %-a lehet.

 A kedvezmények megítélésekor több tényezőt is figyelembe vesznek, mely ráadásul önkormányzatonként is változó. Ezért érdemes a részleteknek utána nézni az illetékes hatóság weboldalán. Ebben nyújt segítséget az alábbi link:

 http://local.direct.gov.uk/LDGRedirect/index.jsp?LGSL=57&LGIL=8&ServiceName=Find%20out%20more%20about%20Council%20Tax

2 komment

Címkék: szállás szoc.juttatás


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gergely Zsuzsanna 2012.12.25. 12:19:30

Kedves Árpádiusz!
Mi van abban az esetben, ha megkaptuk már a Council Taxról a papírt és mondjuk elköltözünk máshova?(más városba)És mi van abban az esetben ha nem tudjuk befizetni?Részletet lehet kérni?
Köszi a választ!

Árpádiusz 2013.01.03. 06:00:21

@Gergely Zsuzsanna:
A Council alapból felajánlja a részletfizetést, amikor kiküldi a határozatot az adó összegéről. Költözéskor pedig ajánlatos előre értesíteni erről a councilt, hogy ne a te neveden fusson tovább a lakás.
süti beállítások módosítása