Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2010.10.19. 10:18 Árpádiusz

Kezdeti költségek 2/3 - Kiutazás

 

Azt hiszem itt a kényelem a költeni kívánt pénzösszeg ellen van. Ha gyorsan és kényelmesen akarsz utazni, annak bizony ára van. Viszont nem mindegy, hogy mennyi pénzt áldozol erre, hiszen nem egy egyszeri nyaralásról van szó, hanem arról, hogy minél kevesebb befektetésből old meg a dolgot. Persze embere válogatja. Van, aki repülővel és van, aki kocsival, busszal jön.

 Repülés költségei:

Ha a repülőt választod, akkor érdemes legalább egy hónappal előre megvenni a jegyet. Továbbá illik nem megfeledkezni a reptéri transzferről sem. Otthon és itt egyaránt.

Az árak között nagy lehet a különbség. Transzfer szempontjából nem mindegy, hogy tömegközlekedést vagy taxit választ az ember. Jegyvásárlásnál pedig választható nagycég vagy valamelyik fapados.

-Transzfer Budapest-Ferihegy: 3,000-6,000 HUF

-Repülőjegy: 50,000-120,000 HUF

-TranszferLuton-London: 30-40 GBP

 Autóbusz:

Szereted a társaságot? Új emberekkel megismerkedni? Akkor itt a helyed! Az utazás busszal 24-27 órát vesz igénybe. Ugyanis a kötelező pihenők és a maximális haladási sebességet a sofőrnek be kell tartani. Ennél fogva van időd ismerkedni és gyönyörködni a tájban.

Budapest, Népliget- London, Victoria Coach Station

Jegyár, egy útra: 32,000 HUF-tól

 Személykocsi:

Tudod, olyan, mint a busz, csak kisebb. J Na, jó azért nem egészen. Ebben az esetben, ha a jármű lerobban, problémák adódhatnak. Persze ez nagyon ritkán fordul elő.  Előnye az alacsonyabb ár és a rövidebb menetidő. Itt ugyanis nincs tachográf és a sofőrnek nem kell adót fizetni a bevétel után.

Viszonylag rendszeresen ingáznak autók Budapest és London között, átlag 17-22 órás menetidővel.

Ha erre a megoldásra szavazol, akkor a legjobb hely, az egyik nagy közösségi portál, ahol megtalálhatod a neked való sofőrt ill. autót. De nem felejts el országot és várost váltani, mielőtt az apróhirdetés rovatba benézel.

Egy fuvar ára: 55-70 GBP

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás költségek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása