Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2010.11.05. 12:45 Árpádiusz

Időzítés

 

Mikor érdemes útnak indulni? Nos, ez is egy lényeges dolog. Ha valaki rosszul időzít, akkor nagy kudarc érheti. Ha viszont a megfelelő hónapban vág neki, akkor hamar kaphat munkát. Itt is megvan a ciklusa a munkatalálásnak és a munkahely megtartásának.

 - December, január, február

A lehető legrosszabb. A karácsonyi hajrá miatt rengeteg embert keresnek a cégek, de utána két hónapig pangás van a munkaerő piacon.

 - Március, április, május

Ilyenkor indul be az élet. A gazdaság felpörög, a cégek kezdenek több embert foglalkoztatni. Remek idő a kiutazásra.

 - Június, július, augusztus

Tény, hogy ebben az időszakban rajzanak ki a diákok, de nekik is megvan a saját kis szeletük a munkaerő piacon. Az ő jelenlétük nem befolyásolja a többi területet. Főleg nem az angol diákoké. Egy felmérés szerint, a frissen végzett, 17-18 éves angol diákok 20%-a nem talál munkát, de ennek egyszerű oka van. Nincs szakmájuk, nem értenek semmihez és a gyakorlatuk nulla.

 - Szeptember, október, november

Ekkor indul be a második hullám a munkaerő piacon. Aki ebben az időszakban jön ki, az jó eséllyel megmarad a munkahelyén, hosszú távon.

 Tehát a legjobb időszak: áprilistól augusztusig.

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás előkészület


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása