Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.02.13. 02:59 Árpádiusz

Jobcentreplus

 A Jobcentre a Munkaügyi Minisztérium alá tartozó ügynökség. Országos irodahálózattal rendelkezik és fő feladatai közé tartozik munkaképes lakosság számára munkát találni, továbbá a szociális biztosítási szám (NINO) vonatkozásában az adminisztratív teendők ellátása.

Munkaügyi központként funkciónál, mely a cégektől beérkezett állásajánlatokat teszi közre. Ezen felül saját ügynökséggel is rendelkezik. Ennek neve Job4U.

 A Job4U sok esetben a lehető legelőnytelenebb módon biztosít munkát. A munkakeresőknek egyéni vállalkozóként kell dolgozniuk. Ennek eredményeként nem jár nekik fizetett szabadság, táppénz és adóév végén saját maguknak kell az adót bevallani és befizetni azt.

 Tanácsadó szolgáltatással segítik a munkakeresőket a könnyebb elhelyezkedés érdekében. Ebben az esetben bizonyos oktatások és tréningek is igénybe vehetők.

A szociális juttatások nagy részét is a Jobcentre segítségével kell megigényelni, ezekről érdemes a helyi irodákban érdeklődni.

 Munkakeresés a Jobcentre weboldalán:

http://jobseekers.direct.gov.uk/homepage.aspx

Szólj hozzá!

Címkék: érdekképviselet jobcentre


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása