Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.11.19. 00:01 Árpádiusz

Gyermekgondozási költségtámogatás

 Dolgozó szülők igényelhetnek költségtámogatást, ha a gyereket hivatalos keretek között helyezi el napköziben vagy óvodában. Ez a támogatás kizárólag erre vehető igénybe, de nagy segítséget jelent, hiszen a gyerekmegőrzés nem olcsó mulatság. Hivatalosan bejegyzett bölcsőde, óvoda és napközi esetén vehető igénybe, ami regisztrálva van az Ofsted rendszerében.

Jogosultság feltételei:

- Minimum 16 óra/hét munkavégzés. Párok esetében ez mindkét félre kötelező, kivéve, ha az egyik partner beteg, fogyatékkal él, korházban vagy börtönben van.

Költségtámogatás összege:

Akár 70%-os költségtérítés is kapható, bizonyos feltételek között. Minél alacsonyabb valakinek a bevétele, annál magasabb összegű támogatásra jogosult.

Bővebb információért a Tax Credit Helpline-t kell hívni:

0845 300 3900

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek bébiszitter papírmunka szoc.juttatás hmrc


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása