Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2012.01.04. 00:01 Árpádiusz

NCMA

 

 

Az NCMA (National Childminding Association) 1977-ben alakult hivatalos szövetség, melynek a childminer-ek és nanny-k a tagjai. Fő feladata Anglia és Wales területén a gyermekgondozással foglalkozó személyek és szervezetek összefogása, érdekképviselete és felügyelete. Az NCMA szoros együttműködésben van a helyi önkormányzatokkal és állami szervekkel egyaránt. Ennél fogva tagjai számára összetett és szakszerű képviseletet biztosít. Az, aki például saját otthonában szeretne gyermekgondozással foglalkozni, mint childminer vagy nanny, annak érdemes csatlakoznia az NCMA-hoz. A tagság alapfeltétele az Ofsted regisztráció, CRB check vagyis erkölcsi bizonyítvány.

Részletekért érdemes megnézni a szervezet honlapját:

http://www.ncma.org.uk 

Azon szülők, aki nem akar váratlan meglepetéseket, ajánlott olyan childminer-t vagy nanny-t választani, aki tagja ennek a szövetségnek.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: bébiszitter érdekképviselet


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása