Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2012.01.05. 00:01 Árpádiusz

Chidlcare.co.uk

 

Adatgyűjtés közben akadtam erre a honlapra, mely szülőknek és pedagógusoknak egyaránt hasznos lehet. A childcare.co.uk  egy díjnyertes internetes portál, amit azért hoztak létre, hogy segítse a szülőket megtalálni a lakhelyük szerinti gyermekgondozót. Több mint 300,000 regisztrált babysitter, nanny, bölcsöde és óvoda van a tagok között. A gyermekgondozókat lehet értékelni, így mások tapasztalatai is segíthetnek a megfelelő személy kiválasztásában. Az, aki pedig ebben a témakörben szeretne dolgozni, ennél jobb fórumot nem igazán találhat. A szolgáltatás minden fél számára teljesen ingyenes és a honlap felépítése miatt a kommunikáció a szülők és a gyermekgondozók között teljesen zárt és privát jellegű.

http://www.childcare.co.uk/

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek bébiszitter


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása