Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2010.11.11. 22:57 Árpádiusz

Telefonálás

Mint már korábban említettem a kapcsolattartás miatt nagyon fontos, hogy legyen angol telefonszámod. Ezt elég egyszerűen meg tudod oldani. Csak bemész egy vegyesboltba és ott már meg is veheted a feltöltős SIM- kártyát. Nem kell semmilyen regisztrálás, lakcímigazolás. A minimum feltöltés 10 font és ezzel viszonylag sokáig tudsz beszélni. Az ilyen tipusú SIM-kártyát  Pay As You Go-nak nevezik. Ez az otthoni feltöltőkártyának felel meg. Ilyen megoldással vehetsz mobiltelefont is. Ebben az esetben bemész az egyik szolgáltató boltjába. A legolcsóbb telefon 10 font és 10 font kötelező feltöltéssel már a tied is lehet egy új mobil. Tehát nincs semmi macera és ez fontos.

 Ha úgy döntesz, hogy neked előfizetéses telefon kell, akkor egy 18-24 hónapos hűségnyilatkozatot kell aláírnod és ingyen megkapod a telefont. Ha szerencsésen választasz, akkor a telefon mellé kaphatsz tv-t, játékkonzolt is, teljesen ingyen. Persze ilyenkor kell a bankkártya. Csinálnak egy gyors hitelellenőrzést. Ha a bankszámlád nem elég öreg, vagyis fél évnél fiatalabb, akkor kaució fizetésére kérhetnek. Ez átlag 100-150 font. Ezért ezt a megoldást újoncoknak nem ajánlom. 

Angliában a következő szolgáltatók vannak:

O2

Orange

Talkmobile

Three

T-Mobile

Virgin Mobile

Vodafone

A következő szolgáltatók nem rendelkeznek saját hálózattal, de ettől függetlenül érdemes ellenőrizni náluk az aktuális percdíjakat és a lefedettséget is, mert lehet, hogy velük olcsóbban tud az ember hazatelefonálni.

Bemilo

Lebara

Lycamobile

Vectone

Szólj hozzá!

Címkék: kommunikáció költségek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása