Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2012.01.22. 00:01 Árpádiusz

Napközi 5-11 éves kor között

 

 Az iskolás kor betöltésével lehetősége van a szülőknek, hogy iskolai oktatás előtt vagy után a gyerekek napköziben menjenek.  Ezen szolgáltatások pénzbe kerülnek, de alacsony jövedelemmel rendelkezők igénybe vehetnek anyagi támogatást. De lássuk, milyen típusú napközik vannak:

Breakfast Club

Reggel, átalában 7:30-tól a tanítás kezdetéig lehet igénybe venni. Maga az intézmény általában az iskola területén van, vagy annak tőszomszédságában található. A díja általában 2 font/nap.

After-school Club

Iskolák és közösségi házak területén üzemel és a tanítás után, általában este 6 óráig vehető igénybe. Alkalmanként akár 7 font is lehet az ára, de ez helyenként változó.

Holiday Club

Tavaszi és nyári tanítási szünetek alkalmával van lehetőség ennek a szolgáltatásnak az igénybe vételére. Ezek a klubok általában reggel 8 és este 6 óra között vannak nyitva és napi 20 font a díja.

Iskolai napközi

Az iskolák térítés fejében tanítás előtt és után egyaránt igénybe vehető gyermekfelügyeletet szoktak biztosítani. Ezek lehetnek:

- Breakfast Club

- Sport Club

- Homework Club

A részletekért érdemes az iskolában érdeklődni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás gyerek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása