Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.03.15. 01:52 Árpádiusz

CRB Check - Erkölcsi bizonyítvány

Bizonyos esetekben a munkáltató kérheti az úgynevezett CRB ellenőrzést, ami az otthoni erkölcsi bizonyítványnak felel meg. Ennek 2 típusa van, mindkettőért fizetni kell, de a költség a kérelmezőt, vagyis a munkáltatót terheli.

 A 2 típus a következő:

- Egyszerű ellenőrzés, ára: 26 font

- Részletes ellenőrzés, ára: 44 font

 Az ellenőrzés során dokumentumokkal kell bizonyítani a személyazonosságot, születési időt és a jelenlegi lakcímet. A terheltnek tehát be kell mutatnia a megfelelő iratokat és kitöltenie a formanyomtatványt. A többi az igénylő, munkáltató dolga.

 Az ellenőrzés során az országos és a nemzetközi adatbázist használják, vagyis, ha valakit otthon köröznek, de nem nemzetközileg, akkor a CRB check nem fog találni semmit. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: munkavállalás papírmunka


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása