Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.06.19. 18:07 Árpádiusz

Nézőpont kérdése ?

 

Az alábbi videó nagyon tanulságos tud lenni. Én azonban kicsit

felhábotodtam a videóban szereplő Kasza Tibor és a londonimagyarok.hu

bemutatásával. Idézem:

"A londoni magyaroknak segítő szervezet..."

 Nem vitatom, hogy segítenek, de ez egy üzleti vállalkozás, mely szobákat ad bérbe londoni magyaroknak. Vagyis nekik az az érdekük, hogy kiutazzon a delikvens, kifizesse a lakbért és a kaució. 

Idézet a weboldalról:

"Az elhelyezkedésben való segítségnyújtás cégünk részéről kizárólag lakóink számára elérhető! Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy nem munkaközvetítő irodaként üzemelünk, hanem egy plusz szolgáltatásként, INGYEN probáljuk segíteni a lakóinkat a mielöbbi munkába állásban.  Munkaügyi tájékoztatónk keretében minden lakónknak segítünk az önéletrajz elkészítésében, időpontot kérünk a National Insurance szám interjújára  es átadjuk a partnercégeink listáját, melyen a cégek elérhetőségei mellett teljes körű magyar leírás található az adott munkáltató által kinált pozíciókról, a munkavállalóval szemben támasztott követelményekről (pl: angol nyelvtudás szintje, esetleges szakképzettség vagy az adott pozícióban megszerzett korábbi tapasztalat), a jelentkezés módjáról, s ezeken felül minden ide kapcsolódó információról. Partnercégeink egy állásinterjút követően döntik el, hogy felveszik-e a jelentkezőt vagy sem. Amennyiben valaki megfelel a cég elvárásainak, akkor alkalmazni fogják, ha viszont valamilyen oknál fogva nem tud eleget tenni a követelményeknek (Pl: nem rendelkezik a kivánt nyelvtudással vagy szakképzettséggel), akkor a mi ránk való tekintettel sem fogják alkalmazni."

 

Szóval a felháborodásom oka ez:

Munkával és ingyenes ügyintéséssel toborozzák a lakókat. De könyörgöm!

Ha valaki szobabérléssel foglalkozik, ne akarjon holmi jóakaróként

tetszelegni.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: vámszedők


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása