Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.11.03. 00:01 Árpádiusz

Terhesgondozás - Antenatal Care

 

Amennyiben a terhességi teszt a hőn áhított eredményt mutatja, ideje ellátogatni a GP-hez. Ő segít megszervezni a szülés előtti ellátást és kapcsolatba lépni a Midwife(bába,terhes gondozó) szolgálattal.

 Maga a terhesgondozás több lépcsőből áll. A GP több vizsgálatot is el fog végezni, de ezen kívül várható ultrahang illetve DNS vizsgálat is. A részletekkel nem kívánom részletesen foglalkozni, mivel egyrészt ez nem egy orvosi blog, arról nem is beszélve, hogy ebben az esetben a történtek egyéntől függően változhatnak. Tehát a szülésre való felkészülés részeként sok minden fog történni, amiről részletesen az NHS honlapján lehet olvasni, természetesen angolul: 

http://www.nhs.uk/Planners/pregnancycareplanner/Pages/Antenatalhome.aspx

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek egészség


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása