Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2010.10.10. 16:25 Árpádiusz

Bemutatkozás

 

Üdvözlet!

Árpádiusz vagyok és 2006 októbere óta élek és dolgozok Angliában. Kinntartozkodásom negyedik évfordulója alkalmából indítom eme blogot. Tudom, hogy sokan írnak blogot az itteni életükről és személyes tapasztalataikról. Az én célom ezzel a bloggal első sorban olyan jellegű informálás, mely segítségével az angliai munkavállalást tervezők könnyebben tudnak elindulni. Tudom, nem lesz egyszerű, de megpróbálok kizárólag a tényekre és a tapasztalatokra koncentrálni, úgy, hogy személyes véleményem ne nagyon befolyásoljon.  Hiszen nem vagyunk egyformák. Mindenki más körülmények közül indul, különböző indokokkal és célokkal.

Remélem, hogy a blogom segítségével sokan felkészültebben vágnak bele ebbe a nagy kalandba, és hogy az olvasóim ez által nem fognak olyan hibákba esni, melyekkel én nap, mint nap szembesülök honfitársaim jóvoltából. Megpróbálok a lehetőségekhez mérten minden témát körbejárni, de ha bárkinek bármilyen kérdése lenne, akkor forduljon hozzám bizalommal. Ha tudok szívesen segítek.

 

Jó olvasást és sok sikert!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: anglia london munkavállalás


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása