Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2010.10.13. 02:35 Árpádiusz

Vidéki Anglia - Nagyváros

 Attól függően, hogy valaki mekkora méretű városba megy egészen a földrajzi elhelyezkedésig, sok minden befolyásolja azt, amire az ember számíthat vidéken.  Ennek ellenére, ha az ember összeszedi a kellő információkat, akkor neki lehet vágni bármely nagyvárosnak. Véleményem szerint, kellő szervezés esetén semmivel se nehezebb a kezdet, persze azért ebben az esetben jobb, ha az ember nagyobb tartalékkal indul neki. Tehát ilyenkor már illik legalább egy havi tartalékkal rendelkezni, felkészülve minden eshetőségre.

A város kiválasztása ebben az esetben egyénfüggő. Például, ha valaki rendszeresen szeretne hazalátogatni, akkor ott van Manchester, közvetlen Bp.-i repülőjárattal. Ha valaki vendéglátó iparban szeretne dolgozni, akkor esetleg valamelyik nagyobb tengerparti város jöhet szóba. Ezért érdemes több oldalról is megvizsgálni a kérdést, mielőtt végleg döntene az ember. Ezzel kapcsolatban pedig egy másik blog és talán egy kis segítség is a választáshoz:

http://anglianemlondon.blog.hu

 

4 komment

Címkék: anglia munkavállalás előkészület


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leri32 2011.12.18. 15:37:57

Szia!

Elolvastam az írásaidat, és már így is sok kérdésemre választ kaptam. Ritka manapság az ilyen önzetlen segítség, hálásan köszönjük!
Mi januárban mennénk Liverpoolba, van kinti ismerősünk, de nem akarunk a nyakán lógni folyton, ezért amit lehet önállóan szeretnék megoldani.
Alap nyelvtudásunk van, esetleg tudnál olyan ügynökséget, ami megbízható? Bármilyen munkát elvállalnánk: raktári, szobalány stb.
Köszi

Árpádiusz 2011.12.18. 15:46:27

@leri32: Szia! Liverpool-ról nincs sok információm. Viszont nemrég kezdtem el egy városismertető blogot összeálítani. A címe: anglianemlondon.blog.hu Annyiban tudok segíteni, hogy még decemberben írok Liverpool-ról, ebben szerepelni fog a helyi ügynökségek listája is. Amint megvan elküldöm neked a bejegyzés linkjét e-mailben. Üdv. Árpád

leri32 2011.12.18. 20:10:32

Köszönöm, várom :-)
süti beállítások módosítása