Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.02.21. 09:11 Árpádiusz

Munkakeresés haladóknak-Ismeretségi rendszer

 A tapasztalatok azt mutatják, hogy jól informált ismerősön keresztül illetve belső segítséggel lehet a legjobb eredményt elérni.  Személy szerint sok embernek segítettem a munkakeresésben, de és csak információval szoktam szolgálni és nem többel. Persze sokszor ez is elég, de ha valaki „Hunukos” stílusban, csak a sült galambot várja Magyarországon, az kérem, kíméljen.

 Ha már valaki Angliában van, érdemes szocializálódni, ismeretségeket kötni, de nem minden esetben jó, ha ezt honfitársainkkal tesszük. Sajnos, az irigység és a rosszindulat miatt a magyarok többsége nem, hogy nem támogatja egymás, hanem kifejezetten még keresztbe is tesznek. Tudom, ez szörnyűen hangzik, de sajnos ez az igazság. Ezért érdemesebb kocsmában, szórakozó helyen új ismeretségekre szert tenni. Másik lehetőség, ha a nekünk munkát biztosító ügynökségnél alakítunk ki jó viszonyt az ügyintézővel, hiszen lehet, hogy ő tudna egy számunkra megfelelő munkát a későbbiekben.

Azt persze senkinek se ajánlom, hogy kifejezetten érdekből kezdjen el barátokat toborozni, hiszen ez gusztustalan dolog, de érdemes érdeklődni az ismerősöknél az esetleges munkalehetőségek felöl.

Hiszen, ha valaki első kézből származó információval lát el minket és esetleg még az állásinterjú megszervezésében is tud segíteni, az a legjobb, ami történhet.

Szólj hozzá!

Címkék: munkavállalás


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása