Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.03.17. 19:57 Árpádiusz

CSCS Card-Építőipari munkák Angliában 1 - Bevezetés

 

Angliában az építőipari munkavállalás komoly szabályozási rendszerrel rendelkezik. A CSCSC, Construction Skills Certification Scheme lényege, hogy növelje a minőséget és csökkentse a balesetek számát. A kártya kiváltása kötelező. Enélkül hivatalosan senki se dolgozhat az építő iparban.

A CSCS rendszer több mint, háromszáz különböző szakképesítést foglal magában és ez által az építőipar minden szereplője számára megfelel. Jogokat és kötelességeket egyaránt tartalmaz. A következő bejegyzés-sorozatban a CSCS kártyák típusait illetve annak megszerzési módjáról fogok írni.

Azok, akik szeretnének minél több információt, látogassák meg a CSCS hivatalos weboldalát:

 http://www.cscs.uk.com

1 komment

Címkék: oktatás munkavállalás nyelvtudás papírmunka cscs


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venti 2013.08.15. 00:32:57

ha érdekel valakit a teljes cscs kérdéssor magyarul, az írjon egy sms-t. nullahatharminc 303-8383
süti beállítások módosítása