Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2010.10.21. 12:06 Árpádiusz

Gyors matek

 

  A következő költségelemzés nem azt az összeget tartalmazza, amiből már ki lehet jönni, hanem az optimális keretet, amivel érdemes, de leginkább biztonságos elindulni. Én egy négyhetes idővolument számolok, ami azt kalkulálja, hogy a kiérkezés után pár hétig még nem dolgozol rendszeresen. Ráadásul itt hetente van fizetés, vagyis ha az első héten elkezdesz dolgozni, akkor ennek a munkának a bérét a második hét péntekén fogod megkapni.

 Kiutazás autóval:       65 font

Szállás 4 hétre:       260 font

Depozit (2 hét)        130 font

Buszbérlet 4 hétre:     70 font

Egyéb költség 4 hétre:  120 font

Összesen:              645 font

 Ezen kívül bármi váratlan közbejöhet. Ezért számolj 700 font kezdeti költséget. A végösszeg valószínűleg sokakat megijeszt majd, de megéri a befektetés. Ha tudsz kölcsön kérni rokonoktól, barátoktól vagy legrosszabb esetben valamelyik banktól akkor uccú neki! Ezt az összeget, ha nem költekezel az elején, akkor két, két és fél  hónap alatt ki lehet termelni.

 

 

2 komment

Címkék: utazás london szállás költségek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vektorigo · http://iranylondonblog.hu 2011.10.10. 14:27:54

Merész számok...
viszont meg lehet csinálni...

de Good luck annak, aki ennyivel indul neki! Én kétszer ennyit mondanék minimumnak :) de azt is megértem h 300e Ft-ot elég nehéz otthon összeszedni..

Árpádiusz 2011.10.10. 14:35:55

@Vektorigo: Tény, a mai árakat figyelembe véve ez az összeg már nem az "optimális" mint inkább a minimális keret. Sajnos azonban sok embernek ezt a pénzt is nehéz összeszedni, mégis nekiindulnak...
süti beállítások módosítása