Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2010.12.27. 00:01 Árpádiusz

Családsegítő szolgálatok

Family and Parenting Institute - Családi és szülői intézet

A családi és szülői intézet egy független karitatív szervezet, melynek fő célkitűzése egy család- és gyermekbarát Anglia kialakítása. Jótékonysági szervezetekkel, cégekkel és kormányzati szervekkel együttműködve próbál gyakorlati segítséget nyújtani a családok számára. A szervezet honlapja:

http://www.familyandparenting.org/

 

 

Family action

Több mint 140 éve segíti Angliában a rászoruló családokat a Family Action, hogy helyzetüktől függetlenül bárkinek esélye legyen egy jobb életre. Közel 100 irodával állnak a rászorulók rendelkezésére és az idei évben 45,000 megkeresés érkezett hozzájuk. A szervezet honlapja:

http://www.family-action.org.uk 

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek érdekképviselet szoc.juttatás


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása