Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2010.12.29. 00:01 Árpádiusz

Jótékonysági szervezetek

 

Charity Shop 

Nagyban segíthet a családi kasszán az úgynevezett Charity Shop-ok használata. Ezeknek a boltoknak a lényege, hogy használt ruhákat és egyéb adományokat ingyen kapnak és az eladáskor kifizetett díj kizárólag a bolt fenntartását fedezi, tehát nem profitérdekelt. Angliában ez a fajta jótékonykodás nagy múltra tekint vissza és rengeteg szervezet működtet ilyen boltokat. A teljesség igénye nélkül íme néhány:

 

- Barnardos http://www.barnardos.org.uk/

- British Heart Fundation http://www.bhf.org.uk

- Cancer Research UK http://www.cancerresearchuk.org/

- Oxfam http://www.oxfam.org.uk/

 

netcycler.co.uk

Családoknak és egyedülállóknak egyaránt nagy segítséget nyújthat a netcycler nevű finn kezdeményezés, mely jelenleg Finnországban, Németországban és Angliában érhető el. A lényeg, hogy nagyrészt csere-bere alapon működik. Mit lehet cserélni illetve olcsón hozzájutni? Nos, szinte mindenféle használati cikk megfordul itt, ezért érdemes folyamatosan nyomon követni a felajánlásokat illetve lehet kérni is.

http://www.netcycler.co.uk

Szólj hozzá!

Címkék: költségek pénzkereset érdekképviselet


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása