Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.01.23. 14:15 Árpádiusz

Banki hitelekről röviden

 Overdraft

Általában fél éves ügyfélmúlt után lehetőség van úgynevezett overdraft-ot kérni a számlavezető banktól. Ez nem más, mint egyfajta alacsony kamatú hitel. Ennek összege 50-250 font között mozog, vagyis ennyivel lehet mínuszba menni a saját bankszámlánkkal. Előnye, hogy nem kell magas kamatot vagy büntetést fizetni arra az esetre, ha megszorul az ember.

Personal reserve

Ez egy extra hitelkeret, melynek összege 100-500 font lehet. Ezt a keretösszeget heti 10-20 fontos díj fejében lehet használni.

Személyi- és lakáshitelek

Minimum 5 éves számlamúlt és jó adósbesorolás szükséges. Személyi kölcsönt 5,000-25,000 font közötti összegben lehet kérni. Lakásvásárlási hitel esetén minimum 10, de sok esetben 15-20 % önrész megléte mellett lehet hitelhez jutni. Minden esetben érdemes a számlavezető bank hitelkalkulátorát igénybe venni.

Szólj hozzá!

Címkék: bank pénzkereset


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása