Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.03.31. 00:01 Árpádiusz

Egészségügyi munkavállalásról Angliában 5 - Gyógyszerészeknek

 Aki gyógyszerészként kíván Angliában dolgozni, köteles regisztrálni a General Pharmaceutical Council - nál (GPhC). Maga a regisztráció viszont nem ad automatikusan jogot a munkavégzéshez. Ahhoz, hogy valaki jogosult legyen, kérelmeznie kell a regisztrációt, mely után az GPhC megvizsgálja, hogy a jelentkező által megszerzett szaktudás megfelel-e az itteni követelményeknek.

 Az EU területén végzett gyógyszerésznek meg kell felelnie az GPhC előírásainak. Összehasonlításra kerül a kérelmező országában kapott oktatás az itteni követelményekkel és szükség szerint kérhetik az alkalmassági és szakmai teszt elvégzését.  Az GPhC nem követeli meg az angoltudás bizonyítását.

Az ezzel kapcsolatos hivatalos link:

 

http://www.pharmacyregulation.org/registration/registering-pharmacist/eea-qualified-pharmacists

 

 Információs anyag:

http://www.pharmacyregulation.org/sites/default/files/RECOGNITION%20AS%20AN%20EEA%20QUALIFIED%20PHARMACIST.pdf

 A GPhC hivatalos weboldala:

http://www.pharmacyregulation.org/

Szólj hozzá!

Címkék: munkavállalás nyelvtudás


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása