Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.04.14. 09:07 Árpádiusz

Könyvelő

 - Egyéni vállalkozók

 Vállalkozóként törvényi előírás minden bizonylatot megtartani, illetve vezetni, úgymint a bevételek, kiadások, költségek, befizetett adó összege, stb. Ezekre szükség van az év végi adóbevallás pontos kitöltése miatt, valamint az adóhivatal bármikor bekérheti ellenőrzésre.

Vállalkozóknak nincsenek havi bevallási kötelezettségeik, saját könyvelésüket akár önmaguknak is vezethetik, saját bevallásaikat beadhatják az Adóhivatalnak.

 - Cégek

 Ebben az esetben már mindenképp szükség van könyvelő közreműködésére. Könyvelő keresésekor érdemes odafigyelni arra, hogy a könyvelőnek megvan-e a képesítése Ltd-k re. Sok esetben ugyanis csak alapszolgáltatásokat tudnak nyújtani, ami cégeknek nem jó.

Szólj hozzá!

Címkék: adó vállalkozás papírmunka


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása