Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.06.06. 07:50 Árpádiusz

Egy hirdetés utóélete 1.

 Egy megtörtént esetet kívánok most megosztani veletek. A sztorit, elképedve hallgattam. Nem akartam elhinni, hogy ilyen lehetséges. Sem azt, hogy emberek képesek másokat ilyen helyzetbe hozni, sem azt, hogy sokat eltűrik az ilyen bánásmódot. De sajnos ez valóban megtörtént, bármilyen hihetetlen is. Most pedig az eset részletei:

Emberünk (legyen a neve: Kalandor) olvasott egy hirdetést Magyarországon, mely valahogy így szólt:

- Gyári munka Angliában. Fizetés minimálbér. Szállás és ellátás megoldott.

Felhívta a hirdetésben szereplő telefonszámot. Egy fejvadásszal hozta össze a sors, aki fejpénzért toborozta az embereket a Főnök megbízásából. A beszélgetések során nem kapott sok konkrét infót a dologgal kapcsolatban, de hamarosan megbeszélték a kiutazás részleteit.

 Kalandornak ekkor volt egy érdekes húzása. Felvette a kapcsolatot egy rég nem látott ismerősével, aki már évek óta Angliában él.  A régi ismerős óva intette Kalandort, de az nem törődött vele. Már késő volt amúgy is. Kalandor kölcsön pénzből megvette a repülőjegyet és már kint is volt. 

 Kalandort a Főnök felesége fogadta a repülőtéren, ahol közölte vele: A főnök elutazott egy hétre, addig is, ő elhelyezi a szálláson, de a részleteket vele kell megbeszélnie. Mindenesetre szállás, ellátás és munka lesz….úgy is volt….folyt. köv.

 

Szólj hozzá!

Címkék: vámszedők


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása