Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.06.12. 01:40 Árpádiusz

Egy hirdetés utóélete 3.

 Utószó gyanánt. Kalandor szerencsés volt. Több okból is. Először mert a Főnök nem vette el az útlevelét valamilyen mondva csinált indokkal. Másrészt, mert vele kivételt tett a fizetés ütemezésével kapcsolatban, de leginkább azért, mert volt, aki segítsen neki, távol az otthonától. Persze már többen megléptek a Főnök házából, de mindegyiknek úszott a pénze. Kinek több, kinek kevesebb. De még mindig vannak ott elegen…. Ki tudja miért?

Persze most felmerül bennetek az, hogy „ilyen nem létezik, ezt nem teheti meg” pedig igen. Megteheti és meg is teszi. Miért nem fordul senki a hatóságokhoz? Ugyan mi történne? Kiszáll a rendőrség és leigazoltat mindenkit. Kijönnek az önkormányzattól és szétköltöztetik a lakókat, hogy a házban csak a törvény által előírt mennyiségű ember lakjon. Ezek után eljárás indul a Főnök ellen, aminek a végén kap egy kisebb-nagyobb pénzbírságot. Ennyi, nem több. Aztán minden kezdődik elölről….. 

Szólj hozzá!

Címkék: vámszedők


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása