Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2012.01.07. 00:01 Árpádiusz

Early Years Foundation Stage-EYFS

 

Az EYFS egyfajta iskolai előkészítő rendszer, mely a gyermek születésétől, annak 5 éves koráig tarthat. Ebbe a kategóriába olyan oktatási intézmények vannak, melyek a gyermek korai életéveiben segíti annak fejlődését és tanulását. Minden államilag felügyelt vagy független intézmény, továbbá regisztrált óvodai szolgáltató legyen az fizetős, magán vagy önkéntes alapú, köteles az EYFS rendszerét használni. Ebbe a kategóriába a következők tartoznak bele:

- Sure Start Children’s Centres

- Childminer (dadus)

- Day nursery (óvoda)

- Playgroup (játszóház)

- After school and breakfast club (napközi)

- Reception és Nursery osztályok (iskolai előkészítő)

 

Az EYFS fennhatósága alá nem esők:

- Babysitter

- Nanny (dadus)

Azok a szülők, akik szeretnék tudni, hogy lakhelyük szerint, mely EYFS kategóriájú intézet érhető el, információért a helyileg illetékes önkormányzatnál kell érdeklődniük. Önkormányzat kereső:

 

http://local.direct.gov.uk/LDGRedirect/Start.do?mode=1

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás gyerek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása