Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2012.01.11. 00:01 Árpádiusz

Pre-school playgroup

 A Pre-school playgroup vagy röviden Playgroup az 1980-as évek óta működik Angliában. A magyarra játszóháznak fordítható intézmény feladata a nappali gyermekfelügyelet. A gyerekek már 2-3 éves korukba bekerülhetnek egy ilyen csoportba és legfeljebb 5 éves korig lehet igénybe venni. Magyarországi viszonyokba nézve ez egyfajta napközi bölcsőde, ahol a gyermekekkel nem szakképzett óvónők foglalkoznak, hanem dadák illetve önkéntesek. Működtetésük sok esetben cégek vagy jótékonysági egyesületek által történik. Az intézmény ennél fogva nem nyújt egész napos szolgáltatást, kizárólag a délelőtti órákra korlátozódik a gyermekfelügyelet és fizetni kell érte.

 

A lakhely szerinti Playgoup-okról a helyileg illetékes Family Information Service-nél lehet érdeklődni:

http://findyourfis.daycaretrust.org.uk/kb5/findyourfis/home.page

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás gyerek


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása