Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2010.12.03. 20:39 Árpádiusz

Családi egészség

 

Korábban már írtam arról, hogy jobb az ilyet már otthon elintézni. Legyen szó akár fogtömésről, akár nőgyógyászati szűrésről, a nyelvi akadály, az új környezet és a csapnivaló angol orvosok helyett mégis csak jobb a hazai pálya. Szóval még időben tessék elmenni a háziorvoshoz és jöhet egy rutinvizsgálat. Ha kell, tessék elmenni a kötelező szűrések valamelyikére, hiszen azt se viccből találták ki az orvosok. Utána a fogorvos ellenőrizze a töméseket vagy nézze meg az optikus, kell-e új szemüveg, esetleg lehet tartalékot csináltatni.

Alapból mindenkinek azt ajánlom, hogy amint teheti, regisztráljon be a GP-nél. Először is mert, hosszú időbe telik, másrészt, mert sose lehet tudni, mikor lesz rá szükség. A lakhely szerinti orvosi rendelőt az alábbi link segítségével lehet megtalálni:

http://www.nhs.uk/NHSEngland/AboutNHSservices/doctors/Pages/NHSGPs.aspx

 

 Ajánlott bejegyzések:

http://about-uk-work.blog.hu/2010/11/04/orvosi_ellatas_2

http://about-uk-work.blog.hu/2010/12/22/gyogykezeles

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség előkészület


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása