Utolsó kommentek

NYOMJ EGY LÁJKOT!

Anglia, élet és munkavállalás

Ha angliai munkavállalást tervezel, jó helyen jársz. Ennek a blognak a célja ugyanis az informálás és a tapasztalatok megosztása.

NYOMJ EGY LÁJKOT!

My VisitorStat

2011.09.20. 01:29 Árpádiusz

Sérült vagy roncs autó vásárlása

 Ebben az esetben először is nem mindegy, hogy valaki alkatrésznek kíván járművet venni, vagy javíttatás után forgalomba akarja hozni. Bizonyos esetekben a jármű bezúzásra van ítélve, de előfordulhat, hogy a tudatlan vásárló ezt nem tudja és emiatt csalás áldozata lehet.  Ezért jó tudni, mit takarnak a különböző, biztosító társaságok által használt kategóriakódok.

 Minden esetben érdemes meggyőződni arról, hogy a kocsival kapcsolatos papírmunka rendben van. Ellenkező esetben ugyanis sok kellemetlen meglepetés érheti az újdonsült tulajdonost. Tehát ajánlott leellenőrizni, hogy a jármű rendelkezik-e érvényes V5C-vel és hogy a DVLA és a HPI értesítése megtörtén-e.

 DVLA Helpline:

0300-790-6802

Ügyfélfogadási idő:

H-P: 08:00-19:00 óra között

Szombat: 08:00-14:00 között

 HPI Check, ez fizetős szolgáltatás. Telefonon történő ellenőrzés ára: 25,99 font. Ha valaki az interneten kívánja ezt az ellenőrzés végrehajtani az a következő linket követve megteheti. Ebben az esetben 20,50 font a díj.

 http://www.hpicheck.com/

Szólj hozzá!

Címkék: autó hpi dvla


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása